miercuri, 24 septembrie 2008

Cât de mici suntem...

Am citit un articol interesant pe descopera.ro. De fapt, mai mult m-au impresionat imaginile. Pentru articolul despre "cât de mici suntem în Univers", apăsaţi aici

Şi ca bonus, despre presupusul sfârşit al lumii:
Un studiu realizat in anul 2006 pe 1700 de elevi din colegiile americane a demonstrat ca 40% dintre acestia cred cu tarie in existenta fantomelor si caselor bantuite. Surprinzator, peste 60% dintre elevi refuza sa creada in doctrina crestina, in schimb sunt convinsi de existenta reincarnarii, a contactului cu persoanele decedate, a telepatiei, OZN-urilor sau a profetiilor.

O statistica a reputatei organizatii Gallup arata ca aproape 20% dintre cele 1720 de persoane intervievate in cadrul unei campanii studentesti cred ca Bigfoot si Monstrul din Loch Ness vor fi descoperiti in urmatorii ani, in timp ce aproape 30% considera ca asteptarea va fi una de durata.

23% dintre studentii in primul an al Universitatii din Oklahoma, 31% dintre cei aflati in anul terminal si 34% dintre cei care au absolvit aceasta institutie de invatamant sunt convinsi ca fenomenele paranormale reprezinta o realitate curenta.

Sursa: http://www.descopera.ro/stiinta/3114565-fascinatia-fricii


P.S. Renunţ la poezia zilnică.

Niciun comentariu: