luni, 21 iulie 2008

Poate ca sunt un copil-indigo

Am gasit un articol mai devreme, cand cautam ceva care sa-mi ocupe timpul:

"Se numesc „copii indigo” acei copii care nu seamana cu ceilalti in felul lor de a se comporta, de a relationa si de a intelege viata, adultii si rolul lor printre noi. Structurile noastre sociale, educative si mentale nu sunt inca pregatite pentru a-i intelege. Copiii indigo se incarneaza pe Pamant de cca. 100 de ani incoace. Dar valul cel mare de copii indigo s-a nascut in anii 70, ca viitori lideri ai lumii, puternici, cu abilitati crescande si grad inalt de creativitate. Ei au continuat sa se nasca pana prin 2000, cand incep sa apara copiii de Cristal, al caror scop este sa ne duca spre urmatorul nivel al evolutiei.

Vom enumera numai cateva din posibilitatile prin care am putea vedea daca micutul nostru este un astfel de copil. In general, copilul-indigo este hiperactiv; cand ii vorbesti pare cu capul „aiurea”, dar, fiti siguri ca el aude totul. El are mereu o replica pentru a-si justifica atitudinea si... intotdeauna altii sunt de vina ! Le plac dulciurile mai mult ca altor copii ; nu par a fi foarte milosi, in realitate ei sunt plini de compasiune, si, in sfarsit, ei trec usor de la una la alta. Bine, veti spune, dar toti copii fac asta. Exact ! Dar copii-indigo mai au si altceva. Au clarviziune si clarauditie, iar mainile lor degaja o puternica energie, ceea ce puteti si dvs. constata prin simpla punere a palmelor dvs. pe ale lor (mama spune des ca daca o doare capul si ii tin palmele cateva minute pe frunte durerea ii trece, bineinteles ca eu ma amuz). Si nu este vorba de febra. Ei au facultatea de a vedea „in noi”, de a resimti starea noastra de spirit si, chiar ceea ce gandim noi. Au o privire care degaja maturitate, cumintenie, curatenie si grandoare sufleteasca. Cel care minte nu le poate sustine privirea. Copiii indigo trebuie sa fie recunoscuti si respectati asa cum sunt ; se poate afirma ca ei vor schimba lumea in bine.

Copilul indigo:
Se simte strain si pare a nu recunoaste decorul planetar, social sau cultural; isi reaminteste apartenenta la o alta Familie, spirituala, mai importanta decat cea biologica. Familia spirituala facuta sa fie inteligenta, iubitoare si creativa; ei simt o mare nostalgie dupa aceasta.
Se adapteaza greu la aglomeratie si gaseste corpul fizic constrangator si inabusitor; alimentele dense, necesare supravietuirii acestui corp, ii sunt straine; il uimeste nevoia de a urina si nu este atras de activitatea fizica.
Resimte intens angoasa despartirii ; in relatiile interpersonale o despartire, cat ar fi de nesemnificativa este pentru el angoasanta, pentru ca sufletul sau se simte separat de Sursa, de Sfera de lumina, frumusete, iubire si inteligenta.
Are sensatia de jena spirituala si se considera nedemn, legat de neintelegerea faptului ca este pe Pamant si parerea ca asta este o pedeapsa cand, de fapt, este o misiune de ajutorare si elevare pentru umanitate.
Are perceptia primitivismului sau ; se percepe in prezent barbar, monstruos, periculos si de aceea se simte fara aparare si traumatizat. El nu mai are corpul sau subtil, eteric, ci unul grosolan, material.
Are o imaginatie febrila si o viziune vasta asupra Universului ; isi imagineaza foarte usor viata pe alte planete sau in alt sistem solar, in alta galaxie si alte dimensiuni mai subtile, imaginatie nascuta din amintiri si experiente adevarate, din alte sfere de viata sau din numeroasele realitati multidimensionale in care a trait anterior.
Este hipersensibil: plange, rade foarte usor, resimte clar si rapid starile sufletesti ale celor din jurul sau , dar si al altora de pe alt continent.
Este perseverent ; simte mereu elanuri interne de progres, impotriva greutatilor, obstacolelor sau conditionarii externe.

Are viziuni grandioase sau megalomane ; este bantuit de proiecte, vise, idei, care pe altii ii fac sa rada si le considera imposibile .
Are ingeniozitate mentala, talent natural pentru inventii, are solutii, face inovatii tehnice; in sufletul sau el stie ca le-a trait sau ca exista deja, ceea ce face ca mentalul copilului-indigo sa fie viitorul mental al Terrei.
Are o mare curiozitate ; sunt copiii care intreaba mereu, care vor sa inteleaga sau adultii care nu se lasa niciodata pana nu afla raspunsuri.
Este rapid si mereu hiperactiv ; acesta este reflexul dintr-o alta incarnare, acela de a crea rapid si eficient - ca in planul subtil. Are o mare dificultate ; aceea de a se adapta lentorii din planul fizic al Terrei.
Parcurge o ucenicie rapida ; este capabil de concentrare si asimilare rapida a noului.
Este incapabil de minciuna ; simte valoarea exprimarii adevarului, chiar daca oamenii sunt socati sau raniti de asta. Are o mare tristete si neliniste fata de minciuna, mincinosi sau fata de afirmatia ca toata lumea minte si ca asta e normal !
Dispune de un mare potential de creativitate si simte ca moare pe dinauntru cand trebuie sa faca o munca de rutina.
Este terapeut innascut, are usurinta si dorinta naturala de a debloca emotiile si gandurile intre el si altii.
Simte un paradox al sinelui, intre a fi egal si a fi superior. Are sensatia de a fi egal si de aceeasi valoare cu toti oamenii ; in acelasi timp simte confuzie, deoarece subconstientul sau ii da sentimentul de superioritate si orgoliu spiritual. Acest paradox se rezolva in momentul cand descopera natura sa Indigo si rolul sau pe Pamant.

Are o „GRADINA SECRETA”, ceea ce inseamna ca isi mentine viata intima, secreta, numai pentru el. De asemenea, ascunde o mare parte din cunostintele sale elevate, experienta sa, concluziile si faptele sale, pentru a evita sa fie respins, ranit sau ridiculizat. Se simt respinsi si neiubiti. Multi considera copiii-indigo ca pe niste „mercenari divini”, ca reformatori de sisteme planetare, pentru ca ei vin sa ajute umanitatea ca, parasindu-si conditionarile sa acceada intr-un univers subtil; ei sunt cei care impiedica reintoarcerea la „vechi”, arhaic, anterior.
Au directionare interna, adica nu accepta disciplina impusa din exterior, deoarece ei respecta propriul ritm, timp si „orele lor astrale”.
Copiii-indigo marginalizeaza alimentatia, nu mananca la ore fixe, ci numai cand corpul fizic le cere aceasta, sar peste mese sau mananca „aiurea” supa dupa felul doi, si cina - dimineata. De multe ori resping carnea, fiind vegetariei sau „respirieni” - se hranesc numai cu Lumina. (mama spune uneori ca eu ma hranesc cu oxigen)
Au o karma foarte usoara, minima sau absenta, fiind puri de consecinta karmica pentru ca actele lor sunt in acord continuu cu Legea Cosmica Universala."

:>

Un comentariu:

Anonim spunea...

Seamana nitel cu mine copilul asta indigo :))