miercuri, 27 august 2008

Zodiac Chinezesc

Numarul de ordine: 8
Numele chinezesc: Yang
Anotimpul si luna: vara, iulie
Orele dominante: 13:00-15:00
Elementul fix: Foc
Semnul clasic: Racul
Pietre pretioase: jad, onix alb, safir, diamant, piatra lunii
Tari prielnice: Columbia, Germania, irak, Laos, Olanda, Belgia, Polonia, Scotia, Suedia, Tibet, Groenlanda, India.

Nativii acestei zodii sunt eleganti, delicati, incantatori, cu mult simt artistic, inzestrati si foarte atrasi de natura. Oamenii nascuti sub acest semn sunt de asemenea deosebit de creativi. Sunt foarte delicati, au bune maniere si mult farmec, care atrage dupa sine un numar mare de admiratori si prieteni.
Oile sunt nesigure pe ele. Simt nevoia de dragoste si de protectie. Intra adesea in incurcaturi din care ies mai greu, pentru ca nu stiu cum sa procedeze si nu au prea mare incredere in fortele proprii. Caracteristica lor principala este timiditatea.
Aceste persoane sunt visatoare si adesea pesimiste, ezitante si superanxioase. Uneori sunt deosebit de lenese si pierd timpul aiurea, fara niciun folos. Daca exista posibilitatea de a se casatori cu un barbat bogat, atunci nu vor ezita, pentru ca doresc sa aiba un trai confortabil si cat mai luxos.
Datorita firii lor indecise, Oile nu se vor implica in prea multe activitati, ci isi vor petrece cea mai mare parte a timpului citind, in special carti de paranormal, incercand sa inteleaga anumite fenomene si procese. De asemenea, vor studia horoscoape si carti de preziceri in special ale norocului. Nu este de mirare ca acesti nativi sa devina astrologi, prezicatori.
Sunt foarte dezorganizate, de aceea nu vor putea face niciodata affaceri. Nu au spirit intreprinzator si nu stiu sa conduca, dar nici nu sunt interesate catusi de putin de aceste domenii. Sunt inclinate indeosebi spre literatura, pot deveni scriitoare, ziariste. Sunt talentate si pot fi orientate catre o cariera artistica care curpinde pictura, sculptura. Sunt pline de creativitate, poate cele mai creative dintre toate semnele zodiacului.
Oamenii nascuti sub aceste semn sunt romantici, sensibili, senzuali, dulci si afectuosi. Intr-o relatie amoroasa pot fi cateodata lenesi sau le va placea sa conduca, toate actiunile lor vor fi dominate de blandete, afectiune, gingasie, astfel incat vor deveni irezistibili.
Au o fire capricioasa si emotiva. Nu trebuie luati tare si la obiect, pentru ca se pierd uneori cu firea si pot chiar izbucni in lacrimi. Sunt labili psihic, pot fi usor influentati de altii. Pot fi foarte convingatori si tenace atunci cand doresc cu orice pret sa obtina ceva. Le place sa pozeze in postura de victima pentru a-si impresiona interlocutorul. Pentru ca sunt foarte cochete, elegante si pline de rafinament, prezenta lor va fi deosebit de agreabila in societate. Vor sti sa se faca iubite de oricine.

Profesii: Pentru ca este foarte creativa si inzestrata cu mult talent, ea poate excela in tot ceea ce se numeste arta: muzica, pictura, sculptura, gravura, cinematografie, teatru, opera, balet sau dans modern. Fiind inclinata catre studiu, ea poate deveni om de stiinta sau poate imbratisa o cariera de scriitoare. Ar putea fi insa si un medic sau inginer desavarsit.

Sporturi: Dans modern, balet, patinaj artistic, gimnastica artistica, inot sincron, tenis.

Femeia Oaie:
Foarte eleganta, cocheta, manierata, face o impresie extraordinara oriunde se duce. Are nevoie de multa afectivitate si de protectie. Exercita o mare putere de seductie asupra barbatilor, tocmai pentru ca este eleganta, dar si pentru faptul ca are o blandete si o dragalasenie remarcabile.
Este cea mai feminina dintre toate nativele semnelor zodiacului, are multa gratie si un farmec aparte. Caile ei spre inimile barbatilor sunt imbatabile si se bucura de o mare trecere si apreciere printre reprezentantii sexului opus. Au metode de persuasiune foarte bine puse la punct si pot obtine usor tot ceea ce isi doresc. Le place luxul si confortul, vor sa aibe o viata linistita si lipsita de griji. Daca nu-si pot realiza o situatie materiala stabila prin forte proprii, atunci ele vor apela la casatorie. Si aceasta va fi aproape intotdeauna una din interes.
Le place sa leneveasca, sa se ingrijeasca de aspectul lor exterior pe care il considera deosebit de important. Este foarte exigenta in privinta hainelor, care intotdeauna vor fi in perfecta armonie cu corpul ei. Oaia va adopta o tinuta clasica sau una sport, dupa cum cere situatia. va fi intotdeauna in pas cu moda si va folosi foarte multe accesorii care-i vor spori farmecul si frumusetea.
In ceea ce priveste viata intima, are o personalitate puternica si ii place sa domine. Este constienta de puterea de seductie pe care o exercita asupra barbatilor si face apel la toate atuurile pe care le detine pentru a-si atinge scopurile. Este foarte cerebrala si isi alege partenerul cu mult discernamant.
Nu poate fi pacalita in niciun fel si nu-i place sa fie inselata. Este foarte romantica, senzuala si sensibila si este capabila de trairi intense, pe masura sentimentelor pe care le nutreste pentru barbatul iubit. Asteapta de la el aceleasi sentimente.

Personalitati: Thomas Edison, Andre Ampere, Cristofor Columb, Miguel de Cervantes, Honore de Balzac, Nicoale Iorga, Franz Liszt, Rudolf Valentino, Maria Filotti, Constantin Notarra, Laurence Olivier, Catherine Deneuve, Cesare Borgia, Benito Mussolini, Caius Clay, Bobby Fisher, Coco Channel.

Oaia de metal
Nativii nascuti sub acest semn sunt cei mai increzatori in fortele proprii dintre toti confratii lor. Isi cunosc bine propria valoare si au un talent extraordinar de a obtine ceea ce si-au propus. Eul lor poate fi usor ranit chiar de critici obiective. Fiind foarte orgoliosi, se supara usor si se inchid in ei. La acesti nativi, supararea poate dura zile in sir.
Au mult talent si un deosebit simt artistic. Sunt inclinati catre tot ceea ce este frumos. Le plac lucrurile de arta. Adesea pot fi vazuti in muzee, galerii, la teatru sau la opera. Caminul lor este decorat cu mult bun gust. In casa lor va puteti delecta privirea cu tablouri de valoare, statuete din lemn de esente rare, cu antichitati sau mobila stil. Desi poate parea incarcata, casa lor va fi aranjata cu bun gust si rafinament desavarsit. Si asta pentru ca acasa se simte foarte bine, se relaxeaza si isi petrece o mare parte a timpului sau.
Schimbarile de orice natura ii scot din circuit pentru ca nu au o capacitate de adaptare prea mare. Unele dintre ele pot constitui adevaratele traumatisme psihice. Acesti nativi au nevoie de un condort psihic deosebit, nu suporta stresul de nicio natura si nu sunt capabili sa faca fata situatiilor conflictuale.
In ceea ce priveste munca lor, ei ofera servicii de foarte buna calitate, dar foarte costisitoare. Sunt constienti de valoarea muncii deouse de ei si nu si-o vand niciodata ieftin. Atunci cand isi asuma o sarcina, ei pot negocia zile in sir pana cand obtin recompensa materiala corespunzatoare. Se inconjoara intotdeauna de oameni cu care se inteleg foarte bine, cu care au afinitati si care-i pot ajuta la indeplinirea idealurilor lor, pentru ca acesti nativi au permanent nevoie de sprijin si de laude.
Sunt foarte emotivi si nu-si pot ascunde prea bine trairile si sentimentele pe care le nutresc fata de ceilalti. Pot fi posesivi si gelosi in dragoste, cerand devotament absolut partenerului sau partenerei.

Personalitati: Andy Warhol, Barbara Waltres, Catherine Deneuve, Nicolae Iorga.


huhu:>

Niciun comentariu: