joi, 14 august 2008

Final de Ideo Ideis

Da, azi s-a terminat in mod oficial a treia editie din Ideo Ideis- festivalul de teatru tanar organizat de T.E.T.A. A fost frumos: oameni draguti, oameni talentati, oameni care stiu sa vada mereu partea buna a lucrurilor si care au reusit sa se distreze desi au fost cazati in caminul micut si sarac al unui liceu dintr-un oras aproape inexistent pe harta culturala, oameni care au reusit sa duca pana la capat un festival, desi sala de spectacole (Casa de Cultura) a fost "cumparata" si transformata intr-un local ieftin si vulgar, oameni care au muncit pe santiere, ca ospatari sau au pus tigla pe case ca sa ajunga aici, neexistand cineva care sa ii sponsorizeze.
Nu mai conteaza acum ca piesele nu au fost la fel ca in ceilalti ani, nu mai conteaza ca au dominat saruturile intre persoanele de acelasi sex, nu mai conteaza ca ne-am inghesuit aproape 200 de oameni pe o scena in spatele careia se afla un bar. Workshop-uri lungi de cate 4 ore (uneori chiar de 2 ori pe zi), tineri actori gata oricand sa dea o mana de ajutor, serile cu programe interesante, piese in care jucau actori celebri, Street Performance, cinemateca tarzie, petrecerile din Pub (mai ales ultima, caci finalul intotdeauna ne apropie mai mult).
Acum asteptam vara viitoare, inca un august cu Ideo Ideis.
[Click pentru a se vedea intregi]
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 comentarii:

Anonim spunea...

:) Ma fac ca nu am citit tot ce ai scris. Unele lucruri conteaza, chiar daca in aparenta nu o fac ... anyway. Important este ca te-ai simtit bine. Bine ai revenit "pe blog"! pupici

Nu Stiu spunea...

multumesc mult,multumim mult nu am fi reusit fara voi,cei din organizare care faceti acolo o treaba excelenta...continuati asa k o faceti bine....:)