sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Filme

Am văzut câteva filme în ultimul timp, dar niciunul care să mă uimească. Spre exemplu, cu multe surle şi trâmbiţe am aflat de Twilight. Era un film cu vampiri, deci am pornit cu stângul, pentru că nu îmi plac filmele în care este pomenită existenţa unor astfel de fiinţe ale irealului, deci aproape că nu pot viziona filme în care vampirii sunt puşi în prim-plan. Cum era de aşteptat, Twilight nu mi-a plăcut. Nu are nici idee originală, nici acţiune impresionantă, nici nu-mi trezeşte vreun sentiment grozav (cu toate că actorul este ok).
Billy Elliot mi s-a părut a fi draguţ. Prezintă povestea unui băieţel care locuia cu bunica bolnavă, cu tatăl si fratele său ce lucrau în mină. Cu toate că ar fi trebuit să urmeze cursuri de box, el renunţă în favoarea baletului. E o temă pe care am mai întâlnit-o, dar e frumos să vezi că oamenii au pasiuni şi că pentru a duce la bun sfârşit o dorinţă pun foarte multă muncă, voinţă şi timp în definitivarea ei.
Un alt film care mi s-a părut ok este Parfumul. Văzusem cartea cu acelaşi nume într-o librărie, iar Ionela mi-a recomandat filmul. Deşi în prima parte toţi mi se par murdari, în a doua parte acţiunea se complică şi devine mai interesantă.
Alte filme pe care le-am văzut şi nu mi-ai plăcut au fost: Cruel Intentions, Mean Girls, Material Girls şi altele în genul ăsta.

Am mai citit câte ceva, acum am început Ana Karenina. Dar îmi plac multe poezii pe care le-am găsit. Poate voi mai pune câteva.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ip Man si The express - sunt doua filme bune. Mi-au placut mult, desi nu stiu daca tie o sa iti placa primul, caci e cu chinezi (kung-fu). Al 2lea e o drama sportiva, e deosebit (dupa o poveste adevarata).